never feeL aLone!

Follow by Email

Followers

OWNERS

OWNERS

3 Jul 2011

dO's anD dOnts!





hey! assaLamuaLaikUm!!!!

hari ni tiBa2 jaRi yang maLAS menaip ni nak Share sOmethinG witH U ols!!! Ok.. nUfa Rase tOPic haRi ni daH jaDi satU tOPic yang mungkin antaRa kOrang aLami dan mUngkin juga tiDak.. some oF U can easiLy hanDLe thiS, bUt sOme arent! bUt tO me.. nUfa dah maLas nak Layan Dah sOaLan taK berapa Bijak tu,, hate hate hate..

mesti tertanya-tanya Kan soaLan aPe tu?? hmm.. actuaLLy guYs, nUfa ex-stuD matiKs anD nOw waiting fOr U!! The annOying QUestiOns cant stOp mentiOning bY "BUsy bOdier".. haa.. amek kau! terms ape ni, ntaH! pk sendiri.. ok! drOP doWn the sUbject!! 
Gini.. banyak oRang keep asKing =

"dah aDe bOyFren dah?"
"sampai bile nak sinGLe ni?"
"takkan taK de sCanDaL KOt kat matrik tu..?"
"mesti dah berPunyekan?"

adOi adOi adOi adOi!!!!! peeps! kOrang inGat the main reasOn nak masuk matrik tU Sebab naK isi kekOsOngan yang ade ke? (ayat skema giLa!) hey cOme On La.. DUnia naK beraKHir ke kaLau taKDe bOYfren? hayOo.. mentaLiti aPe ni? ok, bOys kat kmK tU pun kejaR iLmu, takKan kite yang giRLs ni nak kejar cinta PLak? taPi bagi yang SUdah berPunya sebeLam, semasa ataU SELepas masUk matrik tU, Go On, hak inDiviDu.. jaDi, taK saLah kaLau sesoRanG tu naK sinGLe.. jangan PERLekehLa.. sebab ade baik buRUknye berkaPEL ni kan? ha satU Lagi, kaLau nUfa ni cantik jeLita dan Rupawan, taKPeLa jugak nak tanye sOaLan2 seperti di atas.. ni..................

eh taPikan, nUfa ade satU oPtiOns anD reasOn why i'm stiLL sinGLe.. kaLi ni nak pk jaUh siket, sO pakai kanta mate 3D k? haha! xde kaitan.. ok, cube kOrang pk............... BiLe dah tunanG/kahwin.. oK La ke aRah perHUbungan Yang dah maSUk fasa serius La.. 
tiBa2 si Dia bertanya=

 si Dia : awak pernaH COuPLe tak sebeLum saye???
si Aku : errrr.. (aLamak)!!!!!!!!

time tu.. mesti muka kOrang cam ni..



KEnapa mUka kOrang camtU? sebab mUka si dia dah camni..

haa... waktu taU taKUt!!!!!!!! taPi kaLau kOrang sUPer CooL, taKpeLa.. dengan Bangganye bLey jawab DAH! KaLau Si Dia Ok, AlhamDuliLLah,, kaLau x........... nauZubiLLah! hahahaha

sO, kite kena SLaLU Pk JAuH oF ape2 yang kite BUat hari ni.. bUkan aPE, nuFa rase, hiDup ni karma.. ape2 yanG kite bUat haRi ni, baik oR BUruk, akan DibaLas dikemuDiannye..sO GUys, kaLau nak hiDUp akan DatanG Baik2 je, beRBUat baiKLah seLaLu.. janGan nanti mistakes anD dOsa2 LEPas terus menghantUi hiDUp kaLian Di kemUDian Hari.. PEsanan ni UntuK nuFa jUgak.. same2 kite RenUngKan..

LasTLy guys, kOrang jaGa2LaH batas2 baGi yang berCOUPLe, anD yanG sinGLe, jangan SEDih, aDe ganjaRan besaR ALLAH nak baGi.. anD pada yang baRu PutuS, janGan meracUn diRi dengan SEDih yang taK habis2.. DUnia BUkan Untuk ditanGisi...

sekian Dulu, hOpe kOrang hePi aLWAys! cam abang ni!!
tenGok, die hePy je! yang bLakang Gambar tu tak TAu La.. haha


kata-kata tak mampu gambarkan ape aku rase

KALAU SENYUM TANDA BEST LA TUUUUUUU

No comments:

EH,TAK BOLEH EK?