never feeL aLone!

Follow by Email

Followers

OWNERS

OWNERS

30 Sep 2012

..si amatur..

assaLamuaLaikum! hai kamu yang memBaca.. semOga ALLAh sejahterakan hidup kaLian..




sO Long diDnt drop any singLe word here sinCe the very Last post.
tak ada update pasaL Last Ramadan, first SyawaL, even the Last Raya pun, jari jemari tak terasa nak bukak webpage ni dan menuLis apa-apa. *ni tandanya sikap malas tergunung dengan tinggi*

wink wink! :p




Hmm.. just today, out of sudden, terasa nak share something. its the matter of heart. *aisehh, terasa malu*



weLL Begin.. *padahal tak tau nak start cemana!*

its 6 months and something aLready..*see, tarikh pun tak ingat!*

[menaip dengan kadar degupan jantung 10km/j.. cooL dan tenang habis.. hehe]

weLL speak, aku memang amatur bab hati dan perasaan. nak bercerita dan post dekat FB in reLationship tu, memang bukan cara aku. segan. dan maLas orang tau. aku ceritakan dekat sini sebab tak ramai yang akan baca. so, tak deLah kena tuju sejuta soaLan. cukup kaLau yang rapat-rapat je tau..

Lagipun, aku orang biasa. no extraordinary things about me. beLiau pun sama. kami ditarbiyahkan dengan cara yang sangat sederhana. jadinya, kiteorang menjaLani satu kehidupan yang sederhana dan berkawan pun dengan cara yang sederhana. :)

eh, tapi aku senang macam ni. hehe

 apa aku nak cerita Lagi..?? hehe.. emm.. sedikit tentang diri beLiau secara ringkasnya..

nama ********* Bin *****. He's 2* now. UMSian jugak, merangkap senior La.. hiewhiew.. SchooL of PsychoLogy and CounseLing.. Lepas ni dah nak graduate kan?? my CongratuLations and i wish u aLL the best in compLeting your FinaL year!! ooyeah!
ok samBung. Dia biasa. biasa je. :) tapi kebiasaan tu yang aku suka. nak kata hensem, kacak, smart, bergaya, oh entah! haha. Kakak aku cakap hensem. yeLa kot. manis. kaki BoLa macam aku, pendiam, Lucu, simpLe, kuat makan, tak berkira.. tu je La yang boLeh cerita. nak cerita semua, nanti panjang sangat entry ni.


tak mudah sebenarnya proses perkenaLan ni. aku admit, aku pernah berputus asa. banyak perkara yang aku tak jangka jadi. aku tau dia juga mengalami ribut yang kuat daLam hidup dia. semoga aku terus kuat untuk kuatkan dia. ALhamduLiLLah, semangat beLajar aku masih sama macam kaLi pertama aku jejak kaki kat Sabah ni. pointer aku masih baik dan insyaALLAH, akan Lebih baik. aku taknak nanti apa-apa jadi dengan resuLt aku, orang akan saLahkan beLiau waLhaL confirm-confirm saLah tu datang dari aku. ok, aku rasa jari aku dah banyak sangat menaip.oh ye, tak ada gambar apa-apa sebab tak ada gambar. hahahaha. so, jangan tanya apa-apa dah memandangkan aku dah cerita kat sini kan. kaLau ada apa-apa nak tau, pm. tapi tak jamin aku pandai nak jawab soaLan korang.*ni bagi yang bertanyaLah* hehe

p/s untuk beLiau; proses untuk berubah tu bukan mudah. insyaALLAH, ALLAH toLong. kuatLah wahai hati. dan pegangLah semua janji. tak tahu Lepas ni akan adakah Lagi peLuang untuk kita. semoga kita menjadi baik untuk satu sama Lain. sori, saya memang tak pandai bab-bab ni. er.. kita Geng kan? hehe

peeps, tiLL then, senyum seLaLu ok? :]


jangan lupa tunjuk gigi!
KALAU SENYUM TANDA BEST LA TUUUUUUU

EH,TAK BOLEH EK?